• +46 (0) 31 681002
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Månd-Fred 10-16

Marknadens bredaste elvagnssortiment

Moby Dick AB har kontinuerligt importerat, servat och sålt elektriska golfvagnar avsevärt längre än någon annan i Sverige...

Vi har faktiskt reparerat och servat alla de vagnar och modeller som kommit (och gått) på den svenska marknaden de senaste 20 åren. Till skillnad från någon annan leverantör kan vi därför vi inte bara våra egna vagnar, utan även våra konkurrenters ner till komponentnivå.
Vi har valt att representera de tillverkare och vagnar vi helt enkelt tycker är bäst, även under "skalet".

Litiumbatteriet är en stor del av kostnaden vid elvagnsköp, och du som kund har rätt att förvänta dig ett kvalificerat märkesbatteri som är framtaget för att vara bäst, även som fristående produkt.
Vi började redan 2009 utveckla det Svenska Li-FePO4-batteriet iON-Drive® som idag är det överlägset mest sålda varumärket i Sverige för elvagnar -gamla som nya.
En ny vagn levererad med ett iON-Drive® litiumbatteri ger dig som kund en helt annan trygghet (över 1500-2000 i- och urladdningar och mer ampere) än de medskickade litiumbatterier andra tillverkare använder sig av. iON-Drive® är dessutom det mest lättskötta av litiumbatterierna på marknaden, och behöver t.ex. inte omedelbart efter laddning kopplas från laddaren för att skydda batteriet från överladdning.

Andra vagnar i sortimentet:

Elvagnar

Marknadens bredaste sortiment med senaste tekniken ordentigt prövad i kombination med slitstarka material och komponenter.

Litiumbatterier

Litiumbatterier är inte bara lätta, det går ofta bra att ladda ur helt medan blybatteriet tar skada av för djup urladdning.
Läs mer i Batteriskolan-Litiumbatterier>>

Reservdelar

Vi håller reservdelar till alla vagnar vi säljer/sålt så länge som möjligt, vissa så gamla som över 15 år. Vi har även ett omfattande reservdelssortiment till andra märkesvagnar vagnar på marknaden

Besök vår lagershop

Moby Dick AB
Askims Industriväg 1 b
43634 ASKIM

Tel. 031-68 10 02
Öppet:
Måndag - Fredag
10:00 - 16:00

Kontakta oss